1. Inicio
 2. Política y Actualidad
 3. La lucha en el exilio

La lucha en el exilio Carles Puigdemont

La lucha en el exilio

$425.74

Medios de pago

  La lucha en el exilio

  Editorial: Penguin Random House Grupo Editorial España

  Idioma: Español

  ISBN: 9788401025532

  Formatos: ePub (con DRM de Adobe)

  Compatibles con: Windows, Mac, iOS, Android & eReaders

  $425.74

  Medios de pago
   La lucha en el exilio Carles Puigdemont

   La lucha en el exilio

   $425.74

   Medios de pago

    La lucha en el exilio

    Editorial: Penguin Random House Grupo Editorial España

    Idioma: Español

    ISBN: 9788401025532

    Formatos: ePub (con DRM de Adobe)

    Compatibles con: Windows, Mac, iOS, Android & eReaders

    $425.74

    Medios de pago
     Sinopsis
     La continuación de ME EXPLICO: De la investidura en el exilio (2016-2017) Siento que tengo que proteger urgentemente lo que hemos hecho. En defensa propia y en la de todos los que creemos en el procés. Creo que el relato está lleno de claroscuros. No es un tratado de política, ni de historia, ni tampoco un monumento a determinadas creencias. Es un libro vital, como lo ha sido este período para mucha gente. Para muchas, muchísimas personas, ha sido y es un proyecto vital. Y, puesto que se trata de una obra vital, contiene momentos álgidos, de éxito, y también momentos más bajos. Un relato construido de viva voz, a veces descarnado y punzante, otras prudente. Como la vida misma. CARLES PUIGDEMONT 130.º presidente de la Generalitat de Catalunya
     Acerca de Carles Puigdemont

     Carles Puigdemont i Casamajó (Amer, 1962) és periodista, ha estat diputat del Parlament de Catalunya, alcalde de Girona i, el gener de 2016, investit 130è president de la Generalitat de Catalunya. Durant el seu mandat es va celebrar el primer referèndum sobre la independència de Catalunya i l'aprovació al Parlament d'una declaració per la qual es constituïa la República catalana. Com a resposta, el govern espanyol va cessar tot l'executiu català, inclòs el president Puigdemont, que davant l'onada de repressió política es va veure obligat a exiliar-se a Bèlgica. A les eleccions al Parlament del 21 de desembre de 2017 va encapçalar la candidatura de Junts per Catalunya que va obtenir el major percentatge de vots del bloc independentista, però els tribunals espanyols van negar-li el dret a ser investit president. Actualment és diputat del Parlament Europeu i presideix el Consell per la República Catalana. Durant el seu exili, ha estat convidat per universitats i institucions polítiques, socials i culturals d'arreu d'Europa i ha publicat dos llibres: La crisi catalana. Una oportunitat per a Europa (2018) i Re-unim-nos (2019).

     Acerca de Xevi Xirgo

     Xevi Xirgo i Teixidor va néixer a Cassà de la Selva -Gironès- el 1964. Va estudiar per mestre a la UdG i Humanitats a la UOC, on també hi va cursar un Màster en Societat de la Informació i el Coneixement. Li ha agradat sempre la docència -va ser durant set anys professor associat de la UdG- però s'ha dedicat sempre al periodisme. Va començar com a corresponsal del diari El Punt a la comarca de la Selva i l'Alt Maresme i, entre d'altres responsabilitats a la redacció, va ser director de la desapareguda revista Presència, director de l'edició gironina d'El Punt (del 2002 al 2009), director del diari Avui (200920011) i, d'ençà de la fusió de les dues capçaleres, el 2011, és el director d'El Punt Avui.

     ×

     Dispositivos de lectura compatibles

     Descarga gratis la aplicación de lectura necesaria para PC o dispositivos móviles.
     Verifica si tu eReader es compatible con Bajalibros